Juni 2018

Bent en ik mogen weer op bezoek komen bij basisschool De Speelwagen in Wognum. Altijd leuk om in je eigen dorp de kinderen te leren hoe ze met honden moeten omgaan, omdat je ze later op straat weer tegenkomt met de meest opmerkelijke vragen!

Mei en juni 2018: we zijn te gast bij basisschool De Tweewegen in Wieringerwaard. Bent mag het nu helemaal alleen doen, leuk!

Snuffelcollege in Hippolytushoef

Op 11 oktober 2017 krijgt Bent zijn vuurdoop voor het snuffelcollege! In het kader van de Kinderboekenweek zijn wij te gast bij de H. Henricusschool in Hippolytushoef. Barbara de Wolf zal haar boek voorlezen en aansluitend geven wij een snuffelcollege aan alle kinderen. Ook Nelson is natuurlijk van de partij, maar binnenkort zal hij het stokje echt overgeven…

In de maand maart zijn Nelson en ik op bezoek bij obs De Havenrakkers in Broek in Waterland. We hebben er zin in!

September-oktober 2016

Nelson en ik zijn op bezoek geweest bij basisschool De Keerkring in Schagen. Ik verbaas mij elke keer weer over het leervermogen van kinderen, wat leren ze snel en met zoveel enthousiasme!

Het is zo leuk om kinderen te leren hoe ze moeten omgaan met honden en dat allemaal voor het hogere doel: het aantal hondenbeten bij kinderen verminderen!

Snuffelcollege in Purmerend

In de maanden juni en juli 2016 bezoeken Nelson en ik basisschool Het Prisma in Purmerend. Alle klassen van groep 1/2 en 3/4 (in totaal 122 kinderen) zullen weer les krijgen in hoe ze het beste kunnen omgaan met honden en natuurlijk leren ze daarbij de taal van de hond. Het Prisma, tot snel!