Rally-O

Rally-O Margje Rutsen

Rally-O

Wilt u doorgaan met gehoorzaamheidstraining, maar vindt u de oefeningen saai, dan is Rally-O wellicht iets voor u!

Rally-O staat voor Rally-Obedience, oftewel gehoorzaamheid via een parcours van oefeningen. Het is een hondensport, overgevlogen uit Amerika, waarbij gehoorzaamheid (obedience) en behendigheid (agility) gecombineerd worden.

Deze hondensport is erop gericht dat er op een ontspannen, positieve manier wordt gewerkt, waarbij alle vorm van aanmoediging is toegestaan om de hond te motiveren, denk hierbij aan praten, variatie in passnelheid en (hand)commando’s.

Het is de bedoeling dat de handler en zijn/haar hond een parcours van bordjes lopen, waarbij nauwkeurigheid en snelheid een belangrijke rol spelen. Op de bordjes staan verschillende oefeningen die zowel voor de handler als voor de hond een echte uitdaging zijn.

Rally-O is geschikt voor alle hondenrassen en alle leeftijden!


a662de7781-IMG_0115.JPG-for-web-small De kosten voor privétraining bedragen € 25,00 per 1/2 uur. Tijdens de les wordt er op maat getraind en leg ik u de oefeningen stapsgewijs uit. Alle prijzen zijn inclusief reiskostenvergoeding en 21% BTW. Mijn werkgebied ligt in een straal van 20 kilometer rond Nibbixwoud (NH). Buiten deze regio is advies en begeleiding mogelijk tegen een aangepast (reis)tarief.