Funcursus

sorteren Margje Rutsen (Small)

Balans Margje Rutsen (Small)Balans Terra1 Margje Rutsen

Funcursus

Vindt u het leuk om te trainen met uw hond, maar bent u toe aan vernieuwing of wilt u erachter komen waar de kwaliteiten van u en uw hond liggen?

Volg de funcursus!

Met de funcursus bied ik u een diversiteit van lessen aan. Het doel van deze cursus is dat u op een ontspannen manier met uw hond bezig bent, waardoor u uw relatie met uw hond versterkt. Elke week iets anders waarbij gehoorzaamheidstraining de basis vormt en daardoor up-to-date blijft.

Door herhaling leert een hond het beste, maar elke week hetzelfde is niet uitdagend. De mogelijkheden om een training af te wisselen zijn eindeloos, zodat u en uw hond veel plezier aan de training zullen beleven.

In overleg kan ook een combinatie gemaakt worden van het bestaande cursusaanbod (gehoorzaamheidstraining, hersenwerk voor honden, dogdance, balans & coördinatie, rally-O).

a662de7781-IMG_0115.JPG-for-web-smallDe kosten voor privétraining bedragen € 25,00 per 1/2 uur. Tijdens de les wordt er op maat getraind en leg ik u de oefeningen stapsgewijs uit. Mijn tarief is inclusief reistijd tot 15 minuten van Nibbixwoud. Langere reistijd wordt verrekend conform mijn uurtarief.