Puppy training

 

Puppygym

Puppytraining

Bij puppy’s gaat het spreekwoord ‘Jong geleerd is oud gedaan’ absoluut op.

Als u uw puppy met de leeftijd van ongeveer 8 weken in huis krijgt zit hij/zij in de zgn. omgevingsgerichte socialisatiefase. Dat houdt in dat de pup openstaat voor allemaal nieuwe ervaringen en juist in deze fase leert de pup erg snel.

Let op, want niet alleen positieve ervaringen worden goed opgeslagen, ook negatieve ervaringen hebben grote invloed, dus wees voorzichtig!

Het is belangrijk dat u uw puppy goed begeleidt in het ontdekken van de grote, voor hem/haar nieuwe, wereld. Er kan op een speelse manier een begin worden gemaakt met reguliere gehoorzaamheidslessen, maar ook een puppyparcours waarbij uw puppy kennis maakt met verschillende materialen en ondergronden is erg belangrijk. De nadruk moet in deze periode zeker niet op gehoorzaamheidsoefeningen liggen, maar op het samen ontdekken van de wereld en alles wat in uw leven belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan het leren omgaan met mensen, dieren, een personenlift, een ritje met de auto, bus en/of trein.

Geïnteresseerd in wat u nog meer kunt doen om uw puppy een goede basis te geven? Begin nu, want voor u het weet komt uw puppy in de puberteit!

Klik hier voor meer Informatie en Tips voor uw pup.

a662de7781-IMG_0115.JPG-for-web-smallDe kosten voor privétraining bedragen € 25,00 per 1/2 uur. Tijdens de les wordt er op maat getraind en leg ik u de oefeningen stapsgewijs uit. Na afloop van de les kunt u tegen meerprijs de oefeningen per e-mail ontvangen. Mijn tarief is inclusief reistijd tot 15 minuten van Nibbixwoud. Langere reistijd wordt verrekend conform mijn uurtarief.