Hondentaal


9252b7971c-IMG_0294
Hondentaal

Om uw hond beter te leren begrijpen is deze cursus echt EEN MUST!

Honden ‘vertellen’ er wat op los. Niet alleen verbaal (geluid), maar vooral non-verbaal (lichaamshouding) reageren zij constant op hun omgeving. Daarbij speelt het gehele lichaam een rol, denk hierbij aan de oren, ogen, staart, poten en haren.

De meeste hondeneigenaren leren (soms door schade en schande) de lichaamstaal van hun hond te begrijpen. Het is jammer dat er niet al bij de aanschaf van een hond een cursus hondentaal gegeven wordt, zodat zowel de baas als de hond een ‘goede’ start krijgt en er geen misverstanden in communicatie ontstaan.

Tijdens deze cursus wordt aan de hand van foto’s en filmpjes de hondentaal uitgelegd. Doel van de cursus is dat u uw hond beter leert begrijpen, zodat u zijn gedrag op een juiste wijze kunt inschatten en ongewenst gedrag in een vroeg stadium kunt signaleren.

Vraagt u zich wel eens af wat uw hond u probeert te vertellen? Maak dan nu een afspraak met mij voor de anderhalf uur durende cursus Hondentaal, waarin ik u met behulp van een diapresentatie en filmpjes leer hoe een hond communiceert.

Investeer in een betere communicatie met uw hond!


a662de7781-IMG_0115.JPG-for-web-small

Tijdens deze cursus leer ik u aan de hand van een diapresentatie (met foto’s en filmpjes) de taal van honden. Deze cursus duurt ongeveer anderhalf uur en zal bij u thuis plaatsvinden. De kosten bedragen €75,00. Mijn tarief is inclusief reistijd tot 15 minuten van Nibbixwoud. Langere reistijd wordt verrekend conform mijn uurtarief.