Workshops

Workshops

Workshops kunnen in bepaalde gevallen een goede aanvulling geven op het bestaande aanbod. Een enkele les kan te kort zijn en een lessenreeks weer te lang. Wilt u kennismaken met een bepaalde sport of activiteit, dan kunt u deelnemen aan een workshop. Voordeel van een workshop is ook dat u dit met vrienden kunt organiseren of als u deelneemt aan een trainingsgroep dan is een workshop een leuke zijstap om met elkaar te doen.

Workshop Hersenwerk voor Honden

Tijdens deze workshop leg ik u de beginselen uit van Hersenwerken voor Honden. U gaat op ontdekkingstocht met uw hond om erachter te komen wat zijn goede en minder goede eigenschappen zijn. Daarnaast werkt u aan een betere concentratie, zelfvertrouwen en zelfbeheersing van uw hond. Alle facetten van hersenwerk komen aan bod; een diversiteit aan puzzels, hoe bouw je een puzzel op, wat zijn de valkuilen en u gaat direct zelf aan de slag met diverse materialen. Als u deze workshop heeft gevolgd, kunt u thuis zelf aan de slag en u zult zien dat de mogelijkheden om te hersenwerken eindeloos zijn!

Durft u de uitdaging aan?

Meer informatie over Hersenwerk voor Honden vindt u in de menubalk onder cursusaanbod/Hersenwerk voor Honden.

Workshop Dogdance

Deze workshop neemt u mee naar de wereld van de dans met uw hond. Een prachtig samenspel, waarbij handler en hond op muziek een twee-eenheid zijn. Wij richten ons met name op Canine Freestyle en dat betekent dat er gewerkt wordt aan trics en trucs en er wordt een begin gemaakt met heelwork (het deel volgwerk dat verplicht is in deze sport). Verder komt aan bod hoe u een routine opbouwt en hoe je verschillende oefeningen aan elkaar koppelt om het uiteindelijke resultaat ‘de dans’ te bereiken.

Meer informatie over Dogdance vindt u in de menubalk onder cursusaanbod/Dogdance

Workshop Balans en Coördinatie

Balans en Coördinatie zijn niet meer weg te denken uit het leven van een hond. Hoe gebruikt uw hond zijn lijf en weet hij eigenlijk wel dat hij zijn vier poten afzonderlijk van elkaar kan gebruiken? Deze vaardigheden leren honden te weinig in de praktijk. Door er bewust mee aan de slag te gaan, is de kans op blessures in de toekomst veel kleiner. Balans en Coördinatie is eigenlijk te vergelijken met schoolgym bij kinderen: een must voor het lijf! Tijdens deze workshop leert u uw hond zich beter bewust te zijn van zijn lichaam, u werkt aan conditie en opbouw van spierkracht en tegelijkertijd zal de concentratie en het zelfvertrouwen van uw hond toenemen. Kortom, een investering voor de toekomst en zowel voor handler als hond erg leuk om te doen!

Meer informatie over Balans en Coördinatie vindt u in de menubalk onder cursusaanbod/Balans & Coördinatie


a662de7781-IMG_0115.JPG-for-web-smallStandaard workshops duren 2 1/2 uur en de kosten op basis van een groep van minimaal 4 personen bedragen € 50,00 per persoon. Mijn tarief is inclusief BTW en reistijd tot 15 minuten van Nibbixwoud. Langere reistijd wordt verrekend conform mijn uurtarief. Als u speciale wensen heeft, zal in overleg worden gekeken naar de mogelijkheden en op basis daarvan worden de kosten bepaald.