Rally-O

Rally-O Margje Rutsen

Rally-O

Wilt u doorgaan met gehoorzaamheidstraining, maar vindt u de oefeningen saai, dan is Rally-O wellicht iets voor u!

Rally-O staat voor Rally-Obedience, oftewel gehoorzaamheid via een parcours van oefeningen. Het is een hondensport, overgevlogen uit Amerika, waarbij gehoorzaamheid (obedience) en behendigheid (agility) gecombineerd worden.

Deze hondensport is erop gericht dat er op een ontspannen, positieve manier wordt gewerkt, waarbij alle vorm van aanmoediging is toegestaan om de hond te motiveren, denk hierbij aan praten, variatie in passnelheid en (hand)commando’s.

Het is de bedoeling dat de handler en zijn/haar hond een parcours van bordjes lopen, waarbij nauwkeurigheid en snelheid een belangrijke rol spelen. Op de bordjes staan verschillende oefeningen die zowel voor de handler als voor de hond een echte uitdaging zijn.

Rally-O is geschikt voor alle hondenrassen en alle leeftijden!


a662de7781-IMG_0115.JPG-for-web-smallDe kosten voor privétraining bedragen € 25,00 per 1/2 uur. Tijdens de les wordt er op maat getraind en leg ik u de oefeningen stapsgewijs uit. Mijn tarief is inclusief reistijd tot 15 minuten van Nibbixwoud. Langere reistijd wordt verrekend conform mijn uurtarief.